Α ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ- ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Posted on


ΠΑΤΡΑ 10/9/2013

Η Γενική Συνέλευση της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/9/2013 στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις – ψηφίσματα :

· Ανάγνωση κατά τον αγιασμό στα σχολεία της επιστολής της ΟΛΜΕ προς τους μαθητές και μοίρασμα της επιστολής προς τους γονείς.

· Εγκρίνουμε και καλύπτουμε τις σχολικές επιτροπές αγώνα ανά σχολείο ή σχολικό συγκρότημα ή περιοχή, αρκεί αυτές να προέρχονται από ανοικτές διαδικασίες των στα σχολεία αυτά.

· Ομόφωνο ψήφισμα κατά της Δ/τριας Β/μιας Εκπ/σης για τη στάση της απέναντι στον πρόεδρο του 15μελούς της 1ης ΕΠΑΣ.

· Καλούμε σε ανοικτή σύσκεψη τα Πρωτοβάθμια Σωματεία στην ΕΡΑ Πάτρας σήμερα Τετάρτη 11/9/2013 και ώρα 19:30μμ.

· Δημιουργούμε κεντρική απεργιακή επιτροπή της ΕΛΜΕ με υποομάδες που θα επανδρωθούν στην επόμενη συνάντηση την Κυριακή 15/9/2013 το απόγευμα και ώρα 19:30μμ στα γραφεία της Ά ΕΛΜΕ.

· Δημιουργούμε ομάδες περιφρούρησης των σχολείων με προσπάθεια αποθάρρυνσης των συναδέλφων να μπουν να εργαστούν στα σχολεία κατά την διάρκεια της απεργίας.

· Μετά την περιφρούρηση στα σχολεία κάθε μέρα θα πραγματοποιούμε πορείες που θα ξεκινάνε από σχολικά συγκροτήματα και θα καταλήγουν σε διάφορες υπηρεσίες.

· Καλούμε την Παρασκευή 13/9/2013 το απόγευμα και ώρα 19:30μμ στην αγορά Αργύρη, για ενημέρωση, γονείς , μαθητές, σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες.

· Μοίρασμα ενημερωτικού έντυπου προς τους μαθητές μας κατά τις απογευματινές ώρες σε χώρους συνάθροισης της νεολαίας.

· Διερευνούμε την δυνατότητα πραγματοποίησης μουσικής εκδήλωσης – συναυλίας και άλλων εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης.

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Advertisements