ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΙΑΔΙΩΤΗ

Posted on Updated on


Πριν από λίγες μέρες η κινηματογραφική λέσχη της Πάτρας σε ένα αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο ζήτησε από τον Παναγιώτη να παίξει με το ακορντεόν του ένα αγαπημένο του ηπειρώτικο τραγούδι. Το έπαιξε όπως το συνήθιζε , με το πάθος που τον διέκρινε. Ποιος να το περίμενε πως θα τον συναντούσε τόσο γρήγορα.

Μ’ αυτό το πάθος θα σε θυμόμαστε οι συνάδελφοί σου και οι φίλοι σου

Με το πάθος της ολοκληρωτικής αφοσίωσης στους μαθητές σου που θα σε θυμούνται σαν το δάσκαλο που με ήθος και αξιοπρέπεια στεκόσουν δίπλα τους τόσο στη διαδικασία της μόρφωσης ,όσο και στους αγώνες τους για καλύτερη παιδεία.

Με το πάθος του αγώνα για καλύτερη εκπαίδευση , για καλύτερη ζωή, μπροστάρη σ’ όλες της κινητοποιήσεις του σωματείου μας.

Με το χαμόγελο στο στόμα να συζητάς πάντα σε ήρεμο τόνο, χωρίς να θέλεις να επιβάλεις τη γνώμη σου, διαλεκτικός και ήρεμος.

Θα σε θυμόμαστε να αφουγκράζεσαι, να συμμετέχεις, να βοηθάς όσους είχαν ανάγκη. Από τους μαθητές σου που αφιέρωνες ώρες εκτός προγράμματος μέχρι τους αδικημένους αυτού του κόσμου.

Θα σε θυμόμαστε να μοιράζεσαι μαζί μας το πάθος σου για τη μουσική. Να μας απογειώνεις με το ακορντεόν σου και τη μελωδική σου φωνή.

Παναγιώτη,

Οι συνάδελφοί σου, οι φίλοι σου

Σ΄ αποχαιρετούμε σ ΄αυτό το τελευταίο σου ταξίδι.

Θα σε θυμούμαστε στητό κι αγέρωχο να μεταδίνεις τη γνώση και τη συγκίνηση σ΄ όλους μας

Advertisements

One thought on “ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΙΑΔΙΩΤΗ

    νικος τσαουσογλου said:
    04/03/2012 στο 3:52 μμ

    αγαπημενε συμαθητη εγω δεν σε γνωρισα ως δασκαλο απλα σε γνωρισα πιτσιρικας στο στρουμπειο στην ιδια ταξι με τον λεωνιδα τον λυσανδρο τον μορφη και τον τοτε δασκαΛΟ ΜΑς τον κυριο μπαζιωτη και πολλα αλλα παιδια τι αλλο να πω ησουν απο τοτε ξεχωριστος καλο σου ταξιδι νικος τσαουσογλου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.