Μαύρη σελίδα για τη διανόηση (Αλιευμένα από φίλους)

Posted on Updated on


Αλιευμένα από φίλους

-Στο ΄πα και στο ξαναλέω , μη μου στέλνεις γράμματα, γιατί γράμματα δεν ξέρω και με πιάνουν κλάματα… Αφιερωμένο στην υπουργάρα μας που δεν διάβασε το μνημόνιο.

-Δηλαδή και αν δεν το είχε διαβάσει ο Χρυσοχοϊδης το μνημόνιο τί θα άλλαζε; δεν θα το υπέγραφε;

-Έλα και να το πάμε ανάποδα. Να είχες διαβάσει το μνημόνιο και να μην είχες πιάσει τον Ξηρό.

-Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον αδιάβαστο Χρυσοχοϊδη, θα ήθελα να απολογηθεί το Υπουργείο Παιδείας που ανέχεται ακόμη τον λειτουργικό αναλφαβατισμό εν έτη 2012. Ενισχυτική διδασκαλία για όλους τους Υπουργούς ΤΩΡΑ.

-Άντε τώρα να εξηγήσεις τον Κουφοντίνα…

– Δεν πειράζει που δεν διάβασαν οι πολιτικοί το Μνημόνιο πριν το ψηφίσουν. Αρκεί που το διάβασαν ο Πρετεντέρης και Μανδραβέλης. Και τους άρεσε.

– Διαλύθηκε η ζωή γιατί δεν ήξεραν τι ψήφισαν.

– Ελπίζω στην πιθανότητα να πάει «αδιάβαστος»

-Μας κούφαναν, μας καράφλιασαν και γενικώς μας έχουν αφήσει άφωνους.

– Για να μην αναφερθώ στον Λομβέρδο τον Μακελάρη.

-Ο Χρυσοχοιδης δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί…είχε άλλες δουλειές! Ο Χριστόδουλος δεν έμαθε για τα βασανιστήρια της χούντας γιατί διάβαζε !

– κε αιγο δαιν δυαβασα το μνοιμωνειο …………..πυραζυ ??

-Ο Χουντοχοίδης δεν είχε χρόνο να διαβάσει το Μνημόνιο;;; ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

-Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

-Μάλιστα, το μνημόνιο έκανε λάθος κ δεν το διάβασε επειδή είχε «τυφλή πίστη στον μεγάλο ηγέτη ΓΑΠ»..!!! (Εδώ γελάνε..) Τα επόμενα νομοσχέδια κ μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο κ τους προϋπολογισμούς που ψήφισε τους διάβασε, ή ακόμα μέχρι τα τέλη Οκτώβρη είχε «τυφλή εμπιστοσύνη» κ ξαφνικά κατάλαβε πόσο καταστροφικός είναι..;
Κ τώρα τη νέα δανειακή σύμβαση κ το περίφημο PSI τα ‘χει διαβάσει ή θα τα ψηφίσει χωρίς να τα διαβάσει, επειδή έχει «τυφλή πίστη» στον Παπαδήμο τώρα..;
Μιχάλη για μαλάκας καλός είσαι, για πρόεδρος κόμματος δεν κάνεις αγόρι μου..!!

– Χρυσοχοϊδης: «Δεν διάβασα το Μνημόνιο»
Κατσέλη: «Εγώ προσωπικά το διάβασα για 3 ώρες ένα Σάββατο πρωί»
Δηλαδή τα πιο σκληρά μέτρα των τελευταίων χρόνων ψηφίστηκαν από ανθρώπους που δεν ήξεραν τι ψήφιζαν;

«Ασφαλώς και δεν διάβασα το μνημόνιο πριν το υπογράψω». Προκαλώ και τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς άνδρες να μιμηθούν το λαμπρό του παράδειγμα και να διαψεύσουν πάραυτα τις ασύστολες και κακόβουλες φήμες ότι το διάβασαν.

-Τί λε ρε Χρυσοχοϊδη; πού σε βρήκαμε; με ποιό δικαίωμα ζητάς τη ψήφο του κόσμου με τόση ανευθυνότητα; Εδώ μας λές ότι μια ζωή ψηφίζεις νομοσχέδια που δεν έχεις διαβάσει. Είναι δικαιολογία για το αίσχος του μνημονίου; Ουστ απο δω ρε!

-δηλώνω καταγοητευμένη…

–δηλωση χρυσοχοιδη στην πραγματικοτητα ……
» σας γαμησα κανονικα ….. αλλα κατα λαθος γιατι δεν διαβασα τις οδηγιες χρησης απ το εγχειριδιο…..!

-καλός ο χαβαλές με τον Χρυσοχοίδη αλλά αυτά που ψηφίζονται το απόγευμα στη Βουλή είναι τρισχειρότερα

-Η Λούκα Κατσέλη διάβασε το μνημόνιο ένα Σάββατο πρωί για 3 ώρες! Και το υπέγραψε η «αθεόφοβη» και κατέστρεψε τη ζωή εκατομμυρίων ελλήνων ! Κ είχαν το θράσος να μας κράζουν που διαφωνούσαμε κ μας έλεγαν ανεύθυνους οι ανεύθυνοι!

-Νέα δήλωση-σοκ από τη Διαμαντοπούλου: Εγώ δεν διάβασα το Μνημόνιο γιατί περνούσα κλιμακτήριο και είχα εξάψεις.

-…να αλλη μια δικαιολογια ρε Χρυσοχοιδη….κοιταζα τη Γιαδικιάρογλου, που κοίταζε την Παπασταύρου, που πρόσεχε την Πετροβασίλη!

-Ε λοιπόν ξέρω κάτι μαλάκες που επειδή διάβασαν το μνημόνιο, ήταν και είναι στις πλατείες και τους δρόμους και έτρωγαν κ τρώνε ξύλο και χημικά.

-Όποιος έχει διαβάσει το μνημόνιο να μην μαρτυρήσει το τέλος

Advertisements