ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ : γραφείο υποστήριξης των δημοτών για το θέμα του έκτακτου φόρου ακινήτων

Posted on


             

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                      

Πάτρα  22/11/2011

Τηλ. : 2610 – 966333 

Fax : 2610 – 221549

E mail : dimospatras@gmail.com                                                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

O Δήμος Πατρέων εκτελώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας θέτει από αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου σε λειτουργία γραφείο υποστήριξης των δημοτών για το θέμα του  έκτακτου φόρου ακινήτων, προκειμένου να προσφέρεται ενημέρωση για το θέμα και να συντονιστούν οι ενέργειες και ο τρόπος αντίδρασης απέναντι στο «χαράτσι».

Η λειτουργία του γραφείου ξεκινάει, σε πρώτη φάση, με την καταγραφή των  αιτημάτων των πολιτών από στελέχη της γραμματείας του Δημάρχου, της γραμματείας του Αντιδημάρχου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και του ΚΕΠ.

Το γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά στο ισόγειο του ΚΕΠ Πάτρας, Μαιζώνος 147 και Βότση, από τις 8.30  το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν και στο τηλέφωνο του γραφείου που είναι το 2610- 243201 τις ώρες λειτουργίας του.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, είχε επικοινωνία με  τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, Νικόλαο Παπάκο, και του ζήτησε να συμβάλλει ο Σύλλογος ώστε να ενισχυθεί το γραφείο με νομικούς που θα παράσχουν την νομική τους υποστήριξη στους δημότες.

Στο μεταξύ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να σταλεί εξώδικο  στη ΔΕΗ από την πλευρά του Δήμου, ενώ θα παρέχονται σχετικές οδηγίες και βοήθεια σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να απευθύνουν εξώδικο προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.