ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ: Για ένα συνέδριο με τη σφραγίδα της εκπαιδευτικής αριστεράς

Posted on Updated on


Στις εκλογές των ΕΛΜΕ για την ανάδειξη αντιπροσώπων καταγράφεται η σαφής υποχώρηση των παρατάξεων του δικομματισμού (ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ) και ταυτόχρονα σημειώνεται ισχυρή ενίσχυση συνολικά της εκπαιδευτικής αριστεράς.

Στις σημερινές συνθήκες της αδίστακτης επίθεσης που δέχεται ο κόσμος της εργασίας είναι ευκαιρία το συνέδριο της μεγαλύτερης ομοσπονδίας εργαζομένων του δημοσίου τομέα να στείλει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ενότητας, αντίστασης, νίκης.

Συμφωνούμε με την πρωτοβουλία του Ενωτικού Αριστερού Σχήματος Αχαΐας για πολιτική απόφαση στην κατεύθυνση σύγκρουσης με την πολιτική του μνημονίου και των εκφραστών του. Για την ενότητα του κλάδου και την αλλαγή πορείας της ΟΛΜΕ. Για κοινή εκλογική παρέμβαση της εκπαιδευτικής αριστεράς στο 15ο συνέδριο, επιβεβαίωση της ουσιαστικής συμπόρευσης των αγωνιστικών δυνάμεων τα δύο τελευταία χρόνια. Για να αναδείξουμε την εκπαιδευτική αριστερά πρώτη δύναμη στους καθηγητές!

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την κρισιμότητα των στιγμών και να μην αρκεστούμε στο να καταγράψει η κάθε τάση την επιρροή της. Να φανούμε αντάξιοι της αγωνίας των συναδέλφων μας.

Εκπροσωπώντας ένα ενιαίο αριστερό σχήμα, ενσάρκωση της κοινής δράσης της εκπαιδευτικής αριστεράς στην Ηλεία εδώ και 17 χρόνια, πιστεύουμε ότι είναι η ώρα της υπέρβασης. Με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. Είναι στο χέρι μας να ξαναγεννηθεί η ελπίδα.

Advertisements