Διόδια στοπ

Posted on Updated on


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Ολυμπία οδός να μην προχωρήσει ,να παγώσει »

Δημήτρης Ρέππας Υπουργός Υποδομών

Αυτή τη δήλωση έκανε στις 24/3/2011 ο υπουργός σε συνάντηση με εκπροσώπους από το δήμο και τη περιφέρεια της Αχαΐας .Δεκάδες εργαζόμενοι συνεχίζουν να απολύονται από το έργο στη περιοχή και εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε διόδια για ένα δρόμο που από ότι φαίνεται δε θα γίνει ποτέ. Καλούμε φορείς ,συλλόγους ,σωματεία ,κάθε κάτοικό αυτής της περιοχής να μη δεχτεί το ρόλο της αποικίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Καλούμε όλη τη περιοχή να συμμετάσχει στο άνοιγμα των διοδίων

τη Κυριακή 27/3/2011 στις 12 π.μ στο Ρίο στο δρόμο

Πατρών –Κορίνθου.

Δεν υποχωρούμε μπροστά στο άδικο, τη Κυριακή όλοι μαζί να

· στείλουμε μήνυμα – απάντηση στην κυβέρνηση υπηρέτη των μεγαλοεργολάβων ότι τα κινήματα πολιτών δεν τρομοκρατούνται, δεν δέχονται απειλές.

· Να ενημερώσουμε και να ενθαρρύνουμε τους διερχόμενους πολίτες ότι η κατάπτυστη τροπολογία περί παράβασης του κοκ είναι αστήριχτη νομικά ,πολιτικά και ηθικά και θα καταπέσει .

· Να ξανααπαιτήσουμε την ελεύθερη διέλευση ως βασική κοινωνική υπηρεσία που μας οφείλει το κράτος. Μαζί με τις παροχές υγείας, παιδείας, ασφάλισης και ασφάλειας.

· Να ξαναδιαδηλώσουμε ότι είναι δίκαιο να διεκδικούμε δημόσιους ασφαλείς σύγχρονους αυτοκινητόδρομους με δωρεάν διέλευση και χρήση, γιατί είμαστε σαν εργαζόμενοι σκληρά και υπέρογκα φορολογούμενοι.

Τηλ.επικοινωνίας 6974977186. 6973426334

mail: denplironoachaia@hotmail.com

Advertisements