ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

Posted on Updated on


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

ΨΗΦΙΣΑΝ: 1667

ΛΕΥΚΑ- ΑΚΥΡΑ: 35

ΕΓΚΥΡΑ: 1632

ΕΛΑΒΑΝ: ΕΔΡΕΣ

ΔΑΚΕ: 713 -3

ΠΑΣΚ: 356 2

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ: 313 2

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 176

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 74

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

  enotikoaristero said:
  13/12/2008 στο 6:39 μμ

  Ευχαριστούμε για το σχόλιο, καλοδεχούμενο.
  Η επιτυχία δεν είναι η αφαίρεση της εδρας απο την παρέμβαση ( με την οποία μας συνδέουν κοινοί αγώνες), αλλά η επιβράβευση από σημαντική μερίδα συναδέλφων της ενωτικής λογικής για την αντιμετώπιση των αδιεξόδων στο σωματείο.
  Το άλλο ήταν μια άστοχη ενέργεια όσων το μοίραζαν, και μαζεύτηκε μετά από παρατηρήσεις που έγιναν και από εμάς. Ανεξάρτητα από αυτό, το ψηφοδέλτιο συγκροτήθηκε όχι στη βάση της προτίμησης σε κάποιο κόμμα, αλλά στη βάση του πλαισίου που θα βρείς στο blog. Δεν κρύβει κανείς την συμμετοχή της Αγ. Συνεργασίας που είναι τοποθετημένη πολιτικά, αλλά συμμετέχουμε μισοί σχεδόν ανένταχτοι- ανεξάρτητοι. Αυτό είναι το στοίχημα: Αυτόνομο σχήμα!

  συνάδελφος said:
  13/12/2008 στο 4:34 μμ

  Μεγάλη πράγματι η επιτυχία του «Ενωτικού» Αριστερού Ψηφοδελτίου! Το να αποσπάς τη μια έδρα από άλλο συγγενές (;)ιδεολογικά συνδικαλιστικά ψηφοδέλτιο (Εκπαιδευτική Παρέμβαση) είναι … πρόοδος και μάλιστα ριζοσπαστική!
  Καλούς αγώνες πάντως…

  Υ.Γ. Ερώτηση: το κείμενο – κάλεσμα για την ομιλία του κ. Αλαβάνου που έφερε την υπογραφή «ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών» γιατί άραγε διανέμονταν από το τραπεζάκι του «Ενωτικού Αριστερού Ψηφοδελτίου»; Μήπως για να … διασκεδάσετε τις εντυπώσεις ότι δεν αποτελείται συνδικαλιστική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο των καθηγητών;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.